top of page
Laptop Work

Over Halfvol

Part of the story

Mijn naam is Daniëlle Hendriks en ik ben HALFVOL. Halfvol staat voor de zoektocht naar aanvulling. Deze aanvulling voelt nodig om in balans te komen. De aanvulling kan zelfs in kleine aspecten gevonden worden, zoals een glimlach of een mooi uitzicht. Halfvol is niet perfect, maar goed zoals deze is.

Ik merkte dat ik vaak "Ja, maar..." riep. Het is nooit alleen rechts of links, alleen ja of nee. Proberen alle opties te bekijken en daarmee iedereen tegemoet te komen. Maar dat is onmogelijk. Na de zoektocht naar mijzelf kwam ik er achter dat het tijd werd een iemand tegemoet te komen, namelijk mijzelf. Een begin naar zelfacceptatie is iets wat volgde. Het mag links én rechts zijn, zolang het voor mijzelf maar in balans is.

 

Balans zorgt voor rust en genieten. Wanneer er iets mis gaat in het leven zorgt dat vaak voor onbalans. Halfvol is ervoor om de balans voor je terug te vinden. Dit gebeurd door een fijne sfeer te creëren in huis, je te helpen de juiste doelgroep te bereiken en vooral weer te gaan genieten. Het creëren van concepts.

About: About
1461752_240898176074181_1106372615_n.jpg
About: Image
About: Text
bottom of page